Kelly Rowland u neobičnoj kreaciji podigla trend golih haljina na novi level

Foto: Broad Image

BIVŠA članica grupe Destiny's Child bila je pravi magnet za poglede na dodjeli nagrada People's Choice.

Pjevačica Kelly Rowland na svečanosti se pojavila u neobičnoj haljini dizajnerice Iris van Herpen, poznate po ekstravagantnim kreacijama pri čijoj izradi koristi nove tehnologije, poput 3D printera, kako bi stvorila komade koji su poput druge kože. A upravo tako bi se mogla opisati i haljina koju je sinoć nosila Kelly jer, osim što je bila prilijepljena uz nju, većim je dijelom bila prozirna.

U hipnotizirajućem komadu pjevačica je podigla trend takozvanih golih haljina, koje su posljednjih godina preplavile crvene tepihe, na posve novi level, ali ne u vulgarnom smjeru. Dapače, iako je otkrila puno gole kože, izgledala je jako profinjeno i elegantno.

Uz nju je obula jednostavne zlatne sandale, a nije pretjerala ni s nakitom te je stavila samo naušnice i prstenje, što je uz ovu upečatljivu haljinu definitivno i bio najbolji izbor. No Kelly zato nije igrala na kartu minimalizma u izboru make-upa i istaknula je i oči i usne jarkim bojama te je usto i u kosu stavila ekstenzije koje sežu preko stražnjice.

Pssst! U još jednoj neobičnoj kreaciji dizajnerice Iris van Herpen prošlog nas je mjeseca očarala i zvijezda serije "Igra prijestolja", čega se možete prisjetiti OVDJE.