Khloe Kardashian i Odell Beckham Jr. nisu skidali ruke jedno s drugoga na Drakeovoj zabavi

Foto: Splash News

SADA nam je jasnije zašto Khloe požuruje razvod od problematičnog košarkaša Lamara Odoma.

Prošloga tjedna, jedna od slavnih sestara Kardashian po drugi je put predala papire za razvod od supruga Lamara, nakon što je ponovno viđen kako pije u jednom baru, unatoč činjenici da je zbog pića i droge, zamalo izgubio život prošloga listopada, kada je nađen na podu jednog bordela.



Otad, Khloe je birala samo pogrešne muškarce, od repera Frencha Montane, koji je jednom prilikom izjavio kako je s njom samo radi slave do košarkaša Jamesa Hardena, koji ju je navodno varao.



No, čini se kako je Khloe ponovno sretna i zaljubljena, i to u još jednog slavnog frajera, 23-godišnjeg igrača američkog nogometa, Odella Beckhama Jr., koji je od nje mlađi čak 8 godina.



Par je nedavno uhvaćen kako se grli na zabavi slavnoga pjevača Drakea, a zajedno su proslavili i rođendan Scotta Disicka, bivšeg partnera njezine sestre Kourtney, s kojim ona ima troje djece.



Kako prenosi MediaTakeOut, par se tajno viđa već nekoliko mjeseci, a sudeći prema slikama sa zabave, izgledaju jako sretno.



Mlađahni Odell, zvijezda je NFL-a, blizak prijatelj repera Tyge, koji je ujedno bivši dečko od Kylie Jenner, a GQ ga je nedavno proglasio i jednim od  najbolje odjevenih muškaraca.

Pssst! Slike para možeš pogledati ovdje!