Khloe Kardashian vratila se treninzima pet tjedana nakon poroda, hejteri je odmah napali

Foto: Instagram

KHLOE Kardashian rodila je kćerkicu True prije pet tjedana i već se vratila u teretanu.

Kardashianka je odlučila čim prije se riješiti kilograma koje je nakupila u trudnoći pa je krenula s treninzima.


Jučer je na Snapchatu objavila video na kojemu je prikazala koliko je napredovala, a dodala je i kako trenira već jedanaest dana. Osim toga, obratila se fanovima kojima je poručila kakvi su treninzi nakon poroda.

"Na početku je malo bezveze jer jako naprežete svoje tijelo, jako ste umorni i pokušavate se vratiti u ritam. Puno je teže nego što očekujete. Treniram već 11 dana, osjećam se jako dobro, ali sam i jako umorna. Moj tijelo je otečeno jer se ponovno budi", rekla je Khloe.

Hejteri je napali na društvenim mrežama, ona im odgovorila

Iako je Khloe njezin liječnik odobrio da se vrati u teretanu, hejteri su je svejedno napali na društvenim mrežama. Naime, mnogi smatraju da se prerano vratila u teretanu te ističu da bi trebala biti doma s djetetom.

Khloe im je odgovorila u svom stilu.

"Ono što me živcira u komentarima na Twitteru jest što neki misle da se previše fokusiram na svoje tijelo. Ali istina je ta da sam prije trudnoće trenirala pet do šest dana tjedno. To je moje utočište i nešto što volim. Stoga to želim raditi i sada kako bih se vratila u ritam pa između hranjenja True želim pronaći vremena za trening jer to će biti moja nova normala", poručila je Khloe.

"To što imam dijete ne znači da moram prestati raditi stvari koje volim, a ja volim trenirati i tako raščistiti misli", zaključila je Khloe.