Khloe se predomislila: "Jordyn nije kriva za raspad moje obitelji"

Foto: Instagram

NAKON što je apsolutno svu krivnju svalila na Jordyn, Khloe Kardashian je promijenila svoje mišljenje.

Naime, nedugo nakon što je u javnost izašao intervju u kojem Jordyn Woods prepričava što se točno dogodilo između nje i Tristana, Khloeinog bivšeg dečka i oca njezine kćeri, Khloe je oštro napala Jordyn putem Twittera okrivljujući je za raspad njezine obitelji. 

Ipak, nešto ju je očigledno navelo da promijeni svoje mišljenje u potpunosti. 

"Ovo je bio užasan tjedan i znam da je svima muka od slušanja o ovome svemu (i meni je). U meni je pravi vrtuljak emocija i rekla sam stvari koje nisam trebala. Iskreno, Tristanovo varanje i ponižavanje mene nije bilo toliko šokantno kao prvi put", napisala je Khloe na Twitteru osvrćući se i na prvu Tristanovu prevaru koja se dogodila prošle godine. 

"Ono što je bilo teže i bolnije je to što me povrijedila vrlo bliska osoba. Netko koga volim i koga tretiram kao mlađu sestru. No Jordyn nije kriva za raspad moje obitelji. Ovo je Tristanova krivnja", dodala je Khloe i nastavila: "Moram nastaviti dalje sa životom i osvrnuti se na sve blagoslove, svoju obitelj, zdravlje i prekrasnu kćer True."

Osim Khloe, promijenilo se mišljenje i pratitelja ove situacije koji su počeli osuđivati Khloe zbog oštrih riječi koje je rekla Jordyn te joj poručili se treba javno ispričati. 

Inače, Khloe je jučer prestala pratiti Tristana na Instagramu, a Kylie je jedina u obitelji koja još uvijek prati Jordyn.