Kim i Kanyeu stiže beba broj 3 putem surogat majke?

Foto: Instagram, Splash News

SLAVNA starleta pokrenula je glasine u reality showu svoje obitelji.

Iako se ne pojavljuje u javnosti od oružane pljačke u Parizu, čija je bila žrtva, reality show starlete Kim Kardashian, i dalje se vrti na televizijskom kanalu E!.
 
 
A upravo je u najavi za novu epizodu, koja bi se trebala emitirati sljedeće nedjelje, Kim izjavila nešto što je uzburkalo javnost. "Došla sam do zaključka kako bi htjela istražiti surogatstvo", ispalila je.
 
 
Starleta je već majka 3-godišnjoj North te 11-mjesečnom Saintu, no često je isticala kako joj je mališan posljednje dijete, s obzirom da su joj obje trudnoće bile prilično komplicirane.
 
Čini se kako se 36-godišnjakinja sada predomislila, no za sve dodatne detalje morat ćemo pričekati novu epizodu. Izjava je prilično iznenadila i njezinu mamu Kris Jenner, a upravo je njezina reakcija ta koja je dodatno potpalila glasine kako se Kim ne šali.
 
 
"Reći ću ovo zadnji put - dosta mi je trudnoće. Ne želim ponovno prolaziti kroz to. Uvijek sam bila iskrena u vezi toga i znam da mnogi misle kako sam nezahvalna, no za mene to nije bilo nimalo lako iskustvo, već prije svega bolno", otkrila je u jednom intervjuu Kim.