Knjiga Indexovog kolumnista Deana Pelića već je u pretprodaji, a s trona je skinula i knjigu "Grey", autorice E. L. James

Foto: Press Foto

ČITANA kolumna "Njegova strana priče" Indexovog kolumnista, manekena i voditelja Deana Pelića uskoro će izaći u obliku knjige!

San o knjizi prepunoj kolumna u kojima govori o muško - ženskim odnosima, popularni Dean već je ostvario, a knjiga koja će se u prodaji naći 9. studenog već je u pretprodaji.

Posebno nas veseli vijest da je interes za ovom knjigom toliko velik da je s trona već skinula i naslov  "Grey", autorice E. L. James.

Uz brojne čitateljica i obožavateljice, knjizi se jako vesele i neke poznate cure:

"U vremenu kada je potražnja za onim što je očima vidljivo glasnija nego ikada prije, pogled mi je jednom pao na kolumne Deana Pelića. Romantično. Ljubavno. Čeznutljivo. Banalno? Nikako! Veliki lajk za svaku dušu koja traga i čezne za onim što je očima nevidljivo, a samo je srcu poznato.", Nina Badrić.

“Vjerujem da će ovo štivo rado čitati žene - napokon netko tko ih jako razumije, kao melem na ranu. No nadasve bi bilo korisno, i to jako preporučam, da Njegovu stranu priče pažljivo čitaju muškarci! Jer upravo
tako bi trebalo razumjeti nju iz njegove perspektive.", Tončica Čeljuska

“Njegova strana, druga strana, protivnička strana, neprijateljska strana? No, nije baš tako bilo! I on je za miroljubivu koegzistenciju. I on bi volio da je život cvjetna livada. Svoja promišljanja, iskustva, dvojbe hrabro dijeli s jednima i drugima. I navija za sebe i nas.”, Daniela Trbović.

z izbor hvaljenih kolumni, Dean je svojoj publici pripremio i iznenađenje -  u knjizi će objaviti novu, još neobjavljenu kolumnu kao i pjesmu iz još neobjavljene zbirke pjesama!

Jedna od kolumni koja će biti uvrštena u knjigu je i ona pod nazivom “Tebi” Knjiga “Njegova strana priče Tebi”, autora Deana Pelića bit će u prodaji od 9. studenoga, ekskluzivno u multimedijalnom knjižarskom lancu Algoritam Profil Mozaik, Tisak Media centrima i Novim Istarskim Knjižarama.

Još jedna zanimljiva vijest - prvo javno predstavljanje knjige i potpisivanje održat će se na ovogodišnjem Interliberu, štandu Algoritma, Paviljon 5, 12. studenoga, u 18:30 sati!
 
Potpisani primjerak knjige možete naručiti do 9. studenoga na ovom linku.

Pssst! Cijena knjige biti će 99.90 kn.