Koju to slavnu prijateljicu Kim opskrbljuje majčinskim savjetima?

Foto: Splash News, Instagram

CHRISSY i Kim su dobre prijateljice.

A s obzirom da supruga Johna Legenda trenutno očekuje svoje prvo dijete, dok Kim već ima dvoje djece sa suprugom Kanyeom Westom, nismo ni sumnjale tko Chrissy opskrbljuje brojnim majčinskim savjetima.
 
 
Iako smo u početku mislile kako se slavne cure druže samo zbog svojih supruga, čini se kako ipak imaju puno toga zajedničko pa su na kraju postale i bliske prijateljice.
 
 
A to je priznala i sama Chrissy. 
 
"Dobila sam jako puno savjeta od Kim. Ona obožava objašnjavati sve do najsitnijih detalja, jer za mene je ovo potpuno novi svijet", otkrila je lijepa manekenka, koja posljednjih mjeseci oduševljava žene diljem svijeta svojim modnim odabirom, kojim je pokazala kako i žene u visokoj trudnoći mogu biti elegantne i sexy.
 
 
Navodno je i tu poslušala savjete mame Kim. "Uvijek sam htjela biti jedna od onih žena, koje ponosno pokazuju svoj trbuh, jer je to lijepo. I Kim mi je savjetovala da biram rastezljivu odjeću. Ona je to tako odlično nosila, a znam da je i Kanyeu to bilo lijepo. Srećom da pored sebe obje imamo muškarce, koji trudnoću smatraju sexy", otkrila je.
 
John i Chrissy uskoro će postati roditelji djevojčice.