Kombinacija u kojoj ćete na blagdanskim zabavama izgledati seksi, ali ne i vulgarno

Foto: Instagram Splash News, Zara, H&M, Mango

STIGLO JE to doba godine.
 
Već i sami dobro znate kako je i službeno stiglo najljepše doba u godini, a s njim i brojne zabave - bilo privatne, bilo poslovne.
 
 
Kao i svake godine, i ove počinje vaša muka s odabirom kombinacija koje ćete nositi, a s obzirom na to da je partyja svake godine sve više, apsolutno suosjećamo s vama.
 
No osim činjenice da "nemate ništa obući", problem predstavlja i dress code određenih zabava, dnevnih ili noćnih, a tu prije svega mislimo na one uredske i poslovne na kojima želite zablistati, no ne možete se obući kao za doček Nove godine s prijateljima u klubu ili na kućnom tulumu.
 
 
Iako je to vaše privatno vrijeme i radi se o zabavi, i dalje morati zadržati dozu profesionalnosti pa kratke minice, seksi topići ili korzeti, uske traperice te preotvorene haljine apsolutno ne dolaze u obzir.
 
 
No srećom, postoji kombinacija s kojom ne možete pogriješiti i u kojoj ćete se osjećati jako seksi, no i dalje izgledati dobro i primjereno u takvim situacijama, a podrazumijeva pencil suknju i bluzu.
 
Vama ostavljamo da sami odlučite koje su vam boje i uzorci najlaskaviji, a dobra je vijest što na kombinaciju jednako dobro idu štikle, kao i čizme do gležnja na petu, što će vašu figuru učiniti još vitkijom. Može li bolje?
 
Pogledajte nekoliko naših šoping prijedloga:
 
 
Zara, 150 kuna
 
Zara, 230 kuna
 
Zara, 230 kuna
 
H&M, 35 eura
 

Zara, 180 kuna

Zara, 230 kuna

Zara, 230 kuna

Mango, 200 kuna

Mango, 250 kuna

Mango, 250 kuna

H&M, 150 kuna