Kontroverzni modni brend ponovno na udaru kritika zbog bezobzirnih poruka koje šalju

FASHION Nova, modni brend koji se već nekoliko puta našao u središtu skandala zbog kopiranja tuđeg dizajna, ovog je puta naišao na kritike svojih kupaca zbog neprimjerene poruke koju su im slali.

Kako prenosi Insider, brend je svojim američkim kupcima slao poruke na društvenim mrežama i putem elektroničke pošte o njihovom popustu, a one su poticale na trošenje poticaja koje su Amerikanci tog dana dobili od države. 

"Kad sjedne taj poticajni ček, uštedite do 80 posto", stoji u poruci. Naravno, korisnici društvenih mreža nisu mogli šutjeti pa su se oglasili na Twitteru: 

"1200 dolara je sve što ćemo dobiti do daljnjeg, odbij Fashion Nova, moram kupiti namirnice", napisala je jedna ljutita tviterašica, a slične su se poruke nastavile redati. 

"Završio sam s Fashion Novom i njihovim ludorijama."

"Fashion Nova je otišla u tako pogrešnom smjeru, poticajni ček je za ljude koji trebaju novac u ovim teškim vremenima, ovo je toliko bezobzirno."

Podsjetimo, Fashion Novu je prošle godine tužila modna kuća Versace zbog kopiranja njihovog dizajna, a Kim Kardashian se više puta osvrnula na to kako nije u redu što kopiraju dizajnerske komade u koje je uložen mukotrpan trud.