Kopija spota "Chandelier" ili najbolja reklama ikad? O Kenzovom spotu za novi parfem bruji cijeli internet

Foto: Screenshot YouTube

DUGO se o nekoj reklami za parfem nije pričalo kao o ovoj!

Kuća Kenzo prije nekoliko je dana objavila reklamu za svoj najnoviji miris Kenzo World koja je podijelila mišljenja na internetu.

Dok su neki oduševljeni otkačenom, ludom reklamom koja "Kenzo svijet" opisuje kao mjesto u kojem možemo biti ono što jesmo i ponašati se kako želimo, drugi smatraju kako je ovaj video samo jeftina kopija hvaljenog spota glazbenice Sie za pjesmu "Chandelier".

Dok je koreografija očito inspirirana spotom "Chandelier" u kojem pleše mlada Maddie Ziegler a čija je koreografkinja i napravila koreografiju za Kenzo, način snimanja i kompletna ideja jako podsjećaju na legendarni spot "Weapon Of Choice" Fatboy Slima, što također ima smisla jer je i taj spot i Kenzovu reklamu radio redatelj Spike Jonze. 


 

Radnja spota:

U reklami za parfem "Kenzo World" glavnu ulogu ima mlada glumica Margaret Qualley koja glumi djevojku iz visokog društva koju dosadne priredbe uopće ne zanimaju.

Kad izađe iz sale u kojoj se odvija neki glamurozni event napokon se može ponašati kako želi pa počne izvoditi neobični otkačeni ples te raditi grimase po hodniku.

Na samom kraju spota, gledatelje očekuje scene u SF stilu jer Margaret u dugačkoj zelenoj haljini ulazi u ogromno oko, prepoznatljivo za brand Kenzo i - nestaje!

Ovu reklamu do sada je pogledalo skoro 200 000 ljudi, a svidjela vam se ili ne, morate priznati da je Kenzo odradio dobar marketinški potez stvorivši reklamu o kojoj će svi pričati.  

Psst! Margaret Qualley glumila je u filmu "The Nice Guys" i seriji "The Leftovers".