"Kralj bljutavih komedija" uskoro će oženiti 34 godine mlađu djevojku?

Foto: Getty, Splash News

SJEDOKOSI zavodnik danas ima 68 godina.
 
Sada vam je već jasno kako se radi o glumcu Richardu Gereu, kralju američkih romantičnih komedija koji je dosad ljubio brojne ljepotice.
 
 
Najpoznatija je svakako bila Cindy Crawford koja je i dan danas jedna od najljepših žena na svijetu, a u vrijeme veze s Gereom bila je i jedan od najpoznatijih top modela svijeta.
 
 
Podsjetimo, par je bio zajedno 6 godina, a vjenčali su se 1991. godine u Las Vegasu i službeno rastali 1995. U jednom intervjuu 2016. godine ljepotica je otkrila kako ona i Richard nisu ni u kakvim odnosima i kako ima osjećaj da joj je on potpuni stranac. "Bila sam jako mlada tada, no mislila sam da sam odrasla. Mislim da nikada nismo bili prijatelji."
 
Šuškalo se neko vrijeme kako taj brak nikada i nije bio konzumiran te kako je lijepa Cindy Richardu bila samo paravan za njegove homoseksualne sklonosti, iako to nikada nije dokazano.
 
 
I on je nakon propalog braka još jednom stao pred oltar, s glumicom Carey Lowell s kojom ima sina, no ponovno se rastao 2013. nakon 11 godina braka. I nakon toga je dalje nastavio osvajati mlađe ljepotice pa se čini kako 68-godišnji glumac i dalje ima "ono nešto" na što su svojedobno pale i Kim Basinger te Priscilla Presley, no to su bile samo kratke afere.
 
 
Posljednja koja je pokleknula jest 34-godišnja publicistkinja iz Španjolske, Alejandra Silva, a šuška se kako je ovih dana pokleknuo i glumac i to doslovno jer se Alejandra ne odvaja od dijamantnog prstena na lijevoj ruci.
 
 
Prošetala ga je i jučer u španjolskom Senatu koji je pozvao Richarda kao počasnog gosta zbog njegove humanitarne organizacije Rais koja pomaže siromašnima i nemoćnima, a na pitanje novinara može li se očekivati njihovo vjenčanje 2018. kratko je odgovorila: "Moguće je."
 
Možda je za Richarda to doista treća sreća.