Kratko i slatko: Emilia Clarke ima novu frizuru i izgleda sjajno

Foto: Splash, Instagram 

TKO prati Igru prijestolja, glumicu Emiliju Clarke vjerojatno najčešće zamišlja sa super dugačkom plavom kosom.
 
No "Majka zmajeva" u stvarnom životu njeguje kosu dužine do ramena koju je sada još skratila. Glumica je novu frizuru predstavila u TV emisiji Good Morning America, gdje je došla u haljini apstraktnog uzorka, baloneru i smeđim salonkama ne špic.
 
 
Emilia je lob, odnosno dugački bob, pretvorila u klasični ravni bob koji seže do ravnine brade te je kosu popeglala i napravila razdjeljak po sredini, a ovo je njena najkraća frizura do sad. 
 
No glumica se nije na ovaj potez odlučila zato što je htjela promjenu, već zbog snimanja nove sezone Igre prijestolja. Kako je sama napisala u opisu boomerang videa koji je objavila na Instagramu, kosu je skratila da bi je lakše sakrila ispod perike koju nosi u seriji, a igrom slučaja njena nova frizura potpuno je u koraku s vodećim trendovima i stoji joj sjajno.
 
 
Ako glumicu znate samo preko njena najpoznatije uloge, onda ste vjerojatno uvjereni i da je prirodna plavuša. No Emilia je, zapravo, brineta i kosu je obojila u plavo tek u rujnu prošle godine te je i tu transformaciju zabilježila na svom Instagramu.