Kylie Jenner i Travis Scott snimili zajedničku naslovnicu i otkrili nepoznate detalje o svojoj vezi

Foto: Instagram/Paola Kudacki, Splash

IAKO je Kylie Jenner doslovno odrasla pred kamerama, poprilično je tajanstvena kada je u pitanju njena veza s reperom Travisom Scottom.

A sada su njih dvoje snimili svoju prvu zajedničku naslovnicu za GQ te su u intervjuu za časopis podijelili i brojne dosad nepoznate detalje o svojoj vezi.

Ono što je dosad svima bilo poznato jest da su prvi put zajedno viđeni na prošlogodišnjoj Coachelli, samo nekoliko tjedana nakon što je Kylie prekinula s reperom Tygom, a zatim su u rujnu prošle godine krenule i prve glasine o tome da čekaju dijete. Glasine su bile istinite i Kylie i Travis su u siječnju dobili kćer Stormy. 

Zatim je uslijedilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu, na ovogodišnjoj Met Gali.

U intervjuu za časopis par je otkrio da se ljubav među njima rodila poprilično brzo. Na Coachelli su imali svoj prvi spoj, a nijedno od njih se ne može sjetiti kako su se točno upoznali.

"Nastup na Coachelli bio je dio njegove turneje. Rekao mi je da mora nastaviti turneju i pitao me što će biti s nama jer smo se očito svidjeli jedno drugom odmah. Ja sam mu na to samo odgovorila da idem s njim i zaista sam otišla," ispričala je Kylie za GQ i otkrila da je ostala uz Travisa sve do kraja turneje.

Njena mama Kris Jenner to je prihvatila kao još jedan hir svoje kćeri.

"Ona zna da je uvijek radim po svome. Moja cijela obitelj zna da sam tvrdoglava. Takva sam cijeli život. Ne odgovaram nikome. Živim svoj život," rekla je Kylie i otkrila da joj je jako drago što su ona i Travis vezu započeli daleko od doma jer su se mogli ponašati opuštenije.

"Satima bismo samo šetali i razgovarali i nitko nas nije ometao", prisjetila se starleta.

Tijekom intervjua dotakli su se i takozvanog prokletstva Kardashianki, odnosno popularnog mišljenja da žene iz obitelji Kardashian-Jenner uništavaju svoje muškarce. Travis se toga ne boji.

"Ne zamaram se time. Kylie je drugačija," prokomentirao je reper.

Kylie to prokletstvo tumači kao strah kod muškaraca od slave koju ima njena obitelj, a zato i čuva svoj ljubavni život daleko od očiju javnosti. 

"Mislim da ni Travisu nije drago što smo toliko slavne, ali se nosi s tim jer se volimo i jer smo obitelj. Sigurna sam da ne voli biti u centru pažnje i baš zato se trudim koliko god je moguće skrivati našu vezu od javnosti. Ako nas ljudi nikada ne vide zajedno, to mi je ok jer je to naša stvar", zaključila je Kylie.