Kylie Jenner napokon otkrila pravi razlog prekida s 8 godina starijim reperom

Foto: Instagram, Splash News, Getty 

DUO je prekinuo svoju višegodišnju romansu u travnju ove godine.
 
20-godišnja Kylie Jenner danas je najbogatija sestra Kardashian-Jenner zahvaljujući beauty carstvu koje se bazira na ruževima i sjajilima za usne, no prije nekoliko godina bila je samo povučena i najmlađa sestra bez oblina.
 
 
Nakon što je operirala usne, a zatim i pola lica i tijela te se pridružila Instagramu, dobila je vojsku obožavatelja, ali i pažnju 8 godina starijeg repera Tyge s kojim se počela viđati kad je bila maloljetna.
 
 
Njihova "malo jesam-malo nisam" veza trajala je tri godine, no u travnju ove godine duo je rekao konačno "zbogom", a sve dosad samo se nagađalo o razlozima njihovog prekida. I dok je reper nedavno izjavio kako su oboje htjeli različite stvari, Kylie je prvi put progovorila o prekidu u svom reality showu "Life Of Kylie", koji biste trebali pogledati samo ako vam je jako, jako dosadno.
 
 
A između hvaljenja lagodnim životom i kukanja kako "ne može biti kao ostale djevojke njezinih godina", starleta se u posljednjoj epizodi dotakla bivšeg dečka, inzistirajući na tome da im nije presudila nikakva velika svađa.
 
 
"Osjećala sam da sam premlada za ozbiljnu vezu. Uvijek ćemo biti povezani, samo nisam htjela da mu za 5 godina predbacujem kako mi je nešto oduzeo, kad on nije takav tip osobe", kratko je komentirala.
 
 
Mlađahna Jennerica trenutno je u vezi s još jednim reperom, Travisom Scottom, od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci.