Kylie Jenner potvrdila vezu s reperom PartyNextDoorom poljupcima u njegovom spotu

Foto: Screenshot Youtube, JLP, Instagram, Splash News

KYLIE je dodala ulje na vatru.
 
Prije samo nekoliko tjedana, mlađahna starleta Kylie Jenner i njezin 8 godina stariji dečko, reper Tyga prekinuli su svoju kontroverznu vezu, koja je počela i prije nego je ona navršila 18.
 
 
Svega nekoliko dana poslije, Kylie je viđena u društvu još jednog repera, umjetničkog imena PartyNextDoor. Radi se o 22-godišnjem Jahronu Anthonyju Brathwaiteu, koji je mlađahnu Kylie navodno osvajao dok je ona bila u vezi.
 
 
No, čini se kako mu je uspjelo osvojiti najpopularniju tinejdžericu na svijetu, a sada bi mu moglo krenuti i na poslovnom planu. Naime, reper je objavio spot za pjesmu "Come And See Me", u kojem Kylie ima glavnu ulogu, a svakako najzanimljiviji dio spota su njihovi vrući poljupci na kiši, čime su potvrdili glasine o ljubavi.
 
 
Ako treba podsjetiti, Kylie se pojavila i u spotu bivšeg dečka za kontroverznu pjesmu "Stimulated", koji se od prekida mogao vidjeti u društvu brojnih manekenki, koje su s njim putovale po svijetu i tulumarile.
 
 
Spot za pjesmu "Come And See Me" do sada je pogledalo gotovo pola milijuna ljudi, a Kylie je iskoristila i priliku kako bi u njemu ispromovirala svoje Lip Kit ruževe.
 
No, šuška se kako je jedini koji iskorištava cijelu situaciju relativno nepoznati reper, kojem veza s Kylie itekako odgovara za promociju.
 
Ljubav ili posao, ostaje nam vidjeti...