Lana Jurčević izgleda stajliš čak i u kombinaciji koja nimalo ne laska figuri

DOMAĆU pjevačicu Lanu Jurčević na pozornici redovno gledate dotjeranu od glave do pete.

Iako joj modni trendovi nisu strani, ponekad uzima predah od njih pa rado nosi i klasične, udobne outfite. U takvim situacijama štikle mijenja za tenisice koje je neće sputavati tijekom obavljanja dnevnih zadataka, a umjesto u izazovnoj haljini vidjet ćete je u oversize majici.

Sličnu kombinaciju nosi i na posljednjoj fotografiji na svom Instagramu. Ipak, nije odoljela trendu kožnih hlača koje rado nose i mnoge slavne dame

Iako se ponekad čine kao nezahvalne za kombiniranje s drugim odjevnim predmetima, one odlično funkcioniraju u svim situacijama, ali ne pristaju baš svima. Štoviše, ako odaberete nešto širi kroj, baš poput Lanine kolegice Nine Badrić te starlete Kim Kardashian, morate računati na to da ovakve hlače ne laskaju figuri.

Rizičan model hlača pjevačicu ne zabrinjava previše pa ih je kombinirala uz široku majicu koja također skriva njenu vitku liniju, a preko svega je prebacila i oversize jaknu. Tako je još jednom dokazala da za stajliš look nije ključ u trendovima koje slijepo pratite, nego u načinu na koji nosite modne komade.