Lana Jurčević pokazala neobičan i vrlo jednostavan trik za uklanjanje podočnjaka

Foto: Instagram

PODOČNJACI su jedan od iritantnijih beauty problema i nije ih se lako riješiti, što zna svatko tko je to uzaludno pokušavao skupim kremicama i drugim preparatima koji obećavaju njihovo uklanjanje.

No pjevačica Lana Jurčević sada je pokazala jedan besplatan i jednostavan trik za koji tvrdi da pali, a sama ga je demonstrirala na Instagramu svojeg beauty brenda La Piel.

"Kava sadrži mnogo kofeina, vitalni sastojak koji podmlađuje kožu i potiče svjetliji izgled kože. Kofein ne samo da može posvijetliti vašu kožu nego može biti odlična maska za podočnjake", napisala je u opisu videa u kojem je pokazala trik te ga je i podrobno opisala.

"Dodajte kavu u prokuhanu vodu, nek se ohladi, da bude mlaka. Natopite blazinice (izrežite ih po pola) i ostavite 10 min. Ponovite 2-3 puta tjedno", napisala je Lana, a dodala je i recept za bogatiju formulu.

"Pomiješajte jednu žličicu kave s jednom žlicom meda i uljem vitamina E. Umočite blazinice u vašu masku za podočnjake i stavite na svako oko!" savjetuje pjevačica.

Isplati se isprobati, pogotovo ako svako jutro započinjete kavom pa već imate spreman svoj "beauty serum" i sve što vam još treba su blazinica i škare.