Lana Jurčević pozirala u haljini koju većina žena ne bi odjenula tijekom ljeta

Foto: Instagram

OSIM glazbom, pjevačica Lana Jurčević često pažnju privlači i zanimljivim odjevnim kombinacijama. Tako je nedavno iznenadila outfitom koji se bazira na suknji i haljini. Da, oboje je odjenula istovremeno te je, kako se čini, najavila novi modni trend.

Nedugo nakon toga još jednom je dokazala da joj ne nedostaje modne hrabrosti pa je odjenula haljinu načinjenu od pliša koji otkriva svaki gram viška i laska rijetko čijoj figuri. Upravo je taj, pomalo riskantni materijal odigrao glavnu ulogu i u posljednjem stajlingu kojim se pohvalila na Instagramu.

Naime, pjevačica je objavila video na kojem izazovno pozira odjevena u dugačku haljinu zanimljivog kroja. U prvom planu je opasno visok prorez na nozi, a ionako efektan dizajn dodatno je naglašen jednim golim ramenom koji daje dozu zavodljivosti.

Uz nju je kombinirala crne i zlatne modne dodatke, a iako su mnogi pohvalili njen look, moramo priznati da je Lanin odabir poprilično neuobičajen za ovo doba godine.

Osim što je odabrala zagasito zelenu boju, koja je mnogima favorit u hladnim zimskim mjesecima, većina dama plišane modne komade najradije nosi kada se temperature opasno približe nuli. Ipak. činjenica je da rijetko koji materijal izgleda toliko raskošno, profinjeno i luksuzno kao pliš.