Lana Jurčević u besprijekornom izdanju obožavatelje podsjetila na Severinu

LANA Jurčević je krenula u osvajanje međunarodne scene pa je nedavno objavila i svoj prvi singl na engleskom jeziku.

Iako su oko tog poteza reakcije i dalje podijeljene, svi su složni oko jedne potpuno druge stvari - njezinog smisla za modu. Obožava se skockati te se uvijek trudi oko svojih stajlinga, a njezine obožavatelje svaki outfit oduševi.

Možda je promijenila umjetničko ime pa se sada zove La Lana, ali je ostala vjerna dosadašnjem stilu. Tako je prvo pokazala noge u proljetnoj kombinaciji koja mami uzdahe, a potom je začinila stvari i zapalila atmosferu haljinom ispod koje je nemoguće nositi donje rublje. No, potvrdila je i da zna kako nositi potpuno drugačije kombinacije.

Posljednjom objavom na Instagramu podsjetila je na kulerski outfit koji mnoge dame rado kopiraju i nose, a koji uključuje klasike čija popularnost nikada ne jenjava - isprane traperice visokog struka, minimalističke sandale s vrtoglavo visokim potpeticama te basic crnu majicu. Unatoč dubokom dekolteu, riječ je o kombinaciji koja odlično funkcionira u dnevnim, kao i u večernjim prilikama. Kulerski look je upotpunila Louis Vuitton torbicom te retro sunčanim naočalama.

Međutim, outfit je ovog puta pao u drugi plan, i to zbog njezine navodne sličnosti sa Severinom. 

"Sličiš na Severinu malo, inače prelijepa", komentirala je obožavateljica.

Na to je jedan pratitelj zaključio kako je Lana sigurno "otišla pod nož".

"Ma najljepša, kakva Seve...", ubacio se treći.

Dok su oni vodili raspravu o sličnosti dviju pjevačica, drugi su je obasipali komplimentima.

"Najseksi, najljepša i najzgodnija. Neodoljivo atraktivno egzotično privlačna", jedan je od komentara u kojima se nisu štedjeli epiteti.