Lana Klingor nije odoljela hlačama koje izdužuju noge i laskaju svakoj figuri

Foto: Instagram

Udobne i praktične, hlače širokih nogavica upečatljiv su modni komad koji može nositi baš svatko. Osim toga, lako se kombiniraju, a vrlo lako će se uklopiti i u svaki stil. Sve to vjerojatno je navelo i Lanu Klingor Mihić da se zaljubi u ovaj proljetni trend koji je već zavladao modnim pistama, ali i pronašao svoje mjesto u ormarima brojnih svjetskih trendseterica.

Ona je odabrala hlače u riskantnoj, ali efektnoj bijeloj boji koja najbolje naglašava njenu vitku figuru, a kombinirala ih je uz klasičnu ljubičastu majicu dugih rukava te štikle. Ovakva kombinacija je idealna ako tražite nešto u čemu ćete jednako dobro izgledati i tijekom dana na poslu, ali i tijekom večernjeg druženja s prijateljima.

Lagani materijal i visok struk koji krasi ovaj model hlača naglašava ženstvenu siluetu te na odličan način spajaju eleganciju i ležernost. Zahvaljujući zanimljivom kroju, hlače visokog struka i širokih nogavica pun su pogodak ako tražite upečatljive, ali i udobne odjevne komade. Osim toga, nude bezbroj mogućnosti pa ćete jednako dobro izgledati ako ih odjenete u nekoj od dnevnih varijanti, ali i ako se u njima pojavite na vjenčanju.

Antonija Stupar Jurkin se, s druge strane, odlučila za klasičnu crnu haljinu koju je začinila zanimljivim kaubojskim čizmama koje obožavaju mnoge svjetski poznate trendseterice.