Lana Klingor u badiću ponosno pokazala sve svoje "mane"

Foto: Instagram

POSLJEDNJIH godina svjedočimo pozitivnom pomaku u percepciji savršenog ženskog tijela za koji su ponajviše zaslužne društvene mreže.

Brojne slavne dame na Instagramu se hvale svojim licima bez šminke, ponosno pokazuju celulit, strije i druge "mane", a sve više modnih brendova prestaje retuširati svoje promotivne fotografije. Žene se ohrabruje da nauče voljeti svoje tijelo bez obzira na sve nesavršenosti, a body positivity pokretu sada se pridružila i Lana Klingor Mihić.

Poznata Hrvatica na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira uz bazen u crnom jednodijelnom badiću i s bijelim šeširom s natpisom te je svojim vrlo iskrenim opisom fotke poslala snažnu poruku drugim ženama. 

"Hm... svašta tu vidimo. Sve ono što danas jesam. Sretna i ispunjena žena, voljena supruga, poslovna žena, i na kraju, majka troje djece. Tri trudnoće i tri poroda su iza mene. Znakovi svega toga vidljivi su na mom tijelu. I deblje ruke, i masnoća tu di je tetovaža, i strije na guzi i bokovima, špek oko trbuha, pa i celulit na nogama. Kuham, jedem i to me čini sretnom. I to isto vidimo ovdje. Objektivno, mogla sam ovo malo popeglat, poslat svom Davoru da me malo uljepša 'jer se nemrem gledat tak debela' i vrati mi nazad fotku, ali nisam", napisala je Lana, a fotka je u kratkom roku skupila hrpu lajkova i pozitivnih komentara njenih sljedbenika na Instagramu.

Svaka čast!