Laskava frizura koju frizerka slavnih preporučuje ženama u tridesetima

Foto: EPA-EFE

TRIDESETI rođendan mnoge žene doživljavaju kao veliku prekretnicu u životu, odnosno oproštaj od mladosti i ulazak u onu pravu zrelu dob.

Stoga se često upravo tada odlučuju na promjenu izgleda, a najlakši način za to je odlazak frizeru. A ako se upravo nalazite na toj životnoj prekretnici, ali i ako ste već debelo zagazile u tridesete, sigurno vas zanima postoji li neka ultimativno laskava frizura koja će vas naizgled pomladiti te samim time učiniti i da se osjećate mlađe. Odgovor na to ima frizerka slavnih Carly Price.

"Smatram da je najlaskavija frizura za žene u 30-ima kosa dužine do ramena i to 'neuredno' stilizirana, koja odaje dojam da se niste puno trudile", otkrila je frizerka za britanski Glamour.

A s obzirom na to da je riječ i o izrazito svestranoj frizuri, Carly smatra da je sjajan izbor za svaki izbor lica, a po želji se može upotpuniti i šiškama.

"Šiške će dodatno izbrisati godine s vašeg lica, bez obzira radi li se o ravno odrezanim ili takozvanim 'curtain' šiškama (koje su i ove godine in)", naglašava frizerka i kao sjajnu inspiraciju za takav look navodi Alexu Chung koja godinama nosi šiške i samo mijenja njihove stilove.