Lejla Filipović na Krie reviji dokazala kako joj godine ne mogu apsolutno ništa

Foto: Boris Štajduhar

OVO je bila vrlo uspješna godina modne dizajnerice Kristine Burje. 

Njezin brend Krie Design, nakon revija u Los Angelesu, Las Vegasu, Zadru i Rimu, predstavio je svoju aktualnu kolekciju modnoj publici u Zagrebu na KRIEstmas partyju u centru Zagreba.
 
 
 
Kristina Burja već godinama dokazuje da je njezin dizajn promišljen i pun statement elemenata koji ju čine drugačijom od drugih. To potvrđuje i posljednja kolekcija koja je oduševila brojne poznate dame, poput Lejle Filipović, Ane Begić Tahiri, Tihane Harapin Zalepugin, Maje Bajamić, Vanje Horvat, Csille Barath Bastaić, Ecije Ojdanić, Ivane Šundov, Ane Miščević, Sabine Tandare Knezović i mnoge druge koje su ju nosile.
 
 
 
Na reviji je posebno zasjala bivša Missica Lejla Filipović koja je još jednom dokazala dvije stvari: besprijekorni ukus za modu, a nosila je naravno Kristininu kreaciju, kao i to da joj godine ne mogu apsolutno ništa, jer bi joj na izgledu mogle pozavidjeti i mlađe žene.
 
 
 
Podsjetimo, Lejla je postala Miss Hrvatske 1998., a pet dana poslije svrgnuli su je zbog "nepravilnosti tijekom glasovanja" te missicom proglasili Ivanu Petković. Lejla je tada stigla na konferenciju za novinare i javno objasnila kako njezina nacionalnost ne bi trebala biti prepreka u ovom natjecanju pa je ipak otputovala na svjetski izbor u San City, a dogodine nas je predstavljala Ivana Petković.
 
Dizajnerica je premijerno na zagrebačkoj reviji pokazala RED Capsule kolekciju večernjih haljina, koje će odgovarati svakoj ženi i učiniti joj ovo vrijeme slavlja još posebnijim. Haljine su pune trodimenzionalnih detalja koji čine ovu modnu priču još zanimljivijom.
 
 
 
"Hvala svim ljubiteljima mode i medijima na podršci. Moje modno putovanje svijetom tek je na početku, mnogo je planova, ali uz talent, za uspjeh je potrebno imati i malo sreće! Želim nam svima uspješnu 2018. godinu!" poručila je dizajnerica koja je za ovu prigodu osmislila i drvo sreće koje su uzvanici okitili kartama na kojima su bile ispisane poruke i želje za 2018.