Licemjernog li društva: Holivudska glumica ljubi 21 godinu mlađeg, a svijet se zgraža

Foto: REX, Instagram

ČINI se kako je mlađe doista slađe.

43-godišnja britanska glumica Kate Beckinsale jedna je od najljepših žena na svijetu te definitivno izgleda mlađa nego što jest, no od godina se ne može pobjeći, koliko god se trudio.
 
A nedavno je u medije procurila vijest kako smeđokosa ljepotica ljubi čak 21 godinu mlađeg glumca Matta Rifea, koji dakle ima samo 22 godine.
 
 
Da stvar bude zanimljivija, Matt je samo 4 godine stariji od njezine kćeri Lily, a nakon što je tinejdžerka na Instagramu objavila fotku u bikiniju, dio obožavatelja našalio se kako bi mama trebala biti na oprezu, kako ne bi ostala bez dečka.
 
 
Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo nakon toga su izašli na prvi spoj. Bliski prijatelji mlađahnog glumca tvrde kako je Matt vrlo zreo za svoje godine, no ni to nije spriječilo komentare ljudi, koji kao da ne žive u 21. stoljeću.
 
 
Tako je sasvim normalno da stariji muškarac hoda s puno mlađom ženom, dok sve ostalo izaziva zgražanje. Sjetite se samo 39-godišnjeg francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove 24 godine starije supruge Brigitte, koja mu je nekad bila učiteljica, koji izazivaju komentare, gdje god se pojave.
 
 
Iako je Emmanuel nekoliko puta rekao kako je ona njegova najveća moralna i intelektualna podrška te kako samo njoj vjeruje, novine su mjesecima ružno pisale o njihovoj ljubavi, koja je počela kada je on imao svega 15 godina. Iako to jest kontroverzno, njihova ljubav traje i dalje te se čini kako je iskrena te jača s godinama, no Brigitte i dalje smatraju predatoricom, koja je proganjala mlađeg muškarca, dok ga se nije dočepala.
 
 
Zanimljivo, i između američkog predsjedničkog para Trump, razlika je 24 godine, no čini se kako njihova veza nije nikoga previše iznenadila ili šokirala, što dovoljno govori o licemjerju društva u kojem živimo.