Ljetno osvježenje: Ni Severina nije odoljela najpoželjnijim pramenovima sezone

JEDNA od najpoželjnijih frizura za ovo ljeto su pramenovi u medeno plavoj nijansi koji su savršena suptilna promjena za sve brinete.

Na ovaj look među posljednjima su se odlučile manekenka Bella Hadid i glumica Lea Michelle, a trend je sada potvrdila i Severina. Pjevačica je na svojem Instagramu objavila selfie na kojem pozira nepočešljana i s raspuštenom kosom te s minimalno šminke na licu, a našu pažnju zadobili su pramenovi u njenoj kosi koji djeluju kao da su nastali od sunca.

Severina je svoju tamnosmeđu kosu obogatila taktički postavljenim medeno plavim pramenovima kojima je uokvirila lice kako bi postigla pomlađujući efekt, a napravila je i lagani ombre koji je hit svakog ljeta proteklih nekoliko godina. Svjetliji pramenovi učinili su njezinu kosu naizgled bujnijom i donijeli joj savršeno osvježenje za ljeto, a ono što ovaj look dodatno čini savršenim odabirom za ljetno razdoblje je što ne zahtijeva baš nikakvo održavanje, dapače, od utjecaja mora i sunčevih zraka izgleda samo još prirodnije i ljepše.