Ljubav na distanci: Par koji se upoznao u izolaciji oduševio javnost idejom za spoj

PANDEMIJA koronavirusa počela je buditi kreativnost u ljudima, posebice kada je riječ o održavanju ljubavnih odnosa i započinjanju novih, piše Glamour. 

Iako trenutno gotovo cijeli svijet prakticira samoizolaciju, odnosno živi u kućnoj karanteni, neke to ne sprječava da se u potpuno sigurnim uvjetima upoznaju s potencijalnim novim partnerom i odu na spoj.

Upravo je to učinio njujorški fotograf Jeremy Cohen koji je s balkona vidio curu u susjednoj zgradi kako pleše te joj se odlučio obratiti. Nakon što su si mahnuli, Jeremy je odlučio iskoristiti čari tehnologije pa joj je svoj broj mobitela dostavio dronom. Djevojci se ideja očito učinila simpatičnom i pozitivnom jer mu je nedugo nakon poslala tekstualnu poruku.

Drugog dana ovaj je potencijalni ljubavni par otišao i na spoj, naravno svatko u svom domu, a razgovarali su putem videopoziva. Jeremy je snimio i proces spremanja za spoj te najavio još jedan. 

Njihov drugi spoj je svojom inovativnošću oduševio mnoge i postao svjetski hit. Naime, Jeremy je ponovno nadmašio samog sebe, a ovog puta je to učinio tako što je ušao u veliki prozirni balon i tako hodao ulicama dok je Tori, djevojka s kojom je bio na spoju, hodala izvan balona sa zaštitnim rukavicama. Par je čak zaustavila i policija, no na sreću samo zato da bi se mogli slikati s njima jer su ih dan ranije vidjeli na vijestima.