Ljudi sada misle da su Jennifer i Brad zajedno zbog njegove frizure

Foto: Getty Images, Twitter

OTKAKO su se sreli u backstageu na dodjeli nagrada SAG te prvi put nakon 15 godina fotkani zajedno, internet su preplavile razne teorije o pomirenju Jennifer Aniston i Brada Pitta.

A najnovija od njih tiče se Bradove kose. Naime, brojni korisnici Twittera primijetili su da je glumac u svakoj svojoj dosadašnjoj vezi kopirao frizure svojih partnerica, a Jennifer i on trenutno imaju gotovo jednaku boju kose, što je, ako je vjerovati ovoj teoriji, jasan znak da su opet par.

"Dokaz da su Jen i Brad ponovno zajedno: njihove frizure su trenutno iste", "Pročitao sam jedan komentar na YouTubeu u kojem piše da Brad kopira frizure svojih djevojaka, a njegova kosa trenutno vrišti: Jen", samo su neki od komentara koji su preplavili društvenu mrežu, a moramo priznati da i mi vidimo sličnost.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images

U prilog ovoj teoriji idu i neke njihove stare fotografije iz vremena kada su bili u braku, kao i fotke Brada Pitta s drugim bivšima.

Embed from Getty Images

Dok je bio s Juliette Lewis, imali su jednak razdjeljak i šiške.

Embed from Getty Images

Mnogi pamte i njegovu usklađenu frizuru s Gwyneth Paltrow na premijeri filma Sjeme zla 1997. godine.

Embed from Getty Images

A dok je bio u braku s Angelinom, imao je dužu kosu koju je često, baš poput nje, vezao u konjski rep.

Embed from Getty Images

Slučajnost ili znak da su se on i Jennifer zaista pomirili? Ako je vjerovati brojnim izvorima koji su bliski bivšem paru, njih dvoje su samo dobri prijatelji, što je također poprilično nevjerojatno s obzirom na to da je Brad prevario Jennifer nakon pet godina braka.

Podsjetimo, Jennifer i Brad vjenčali su se 2000., a razveli 2005. godine nakon što se on na setu filma Gospodin i gospođa Smith zaljubio u svoju kolegicu Angelinu Jolie. Njih dvoje vjenčali su se 2014. godine te zajedno imaju šestero djece, a razveli su se 2016. Jennifer je od 2015. do 2017. godine bila u braku s Justinom Therouxom, a otkako se razvela mnogi se nadaju njezinom i Bradovom pomirenju.