Ma kakva Mariah, Kanye je najrazmaženija glazbena diva: Bivši tjelohranitelj otkrio brojne pikanterije

Foto: Facebook, Splash News

ČUDI li nas ovo? Nimalo!

Bivši tjelohranitelj slavnog repera Kanyea Westa, Steve Stanulis, koji je navodno dobio dokaz kada je prišao njegovoj supruzi Kim Kardashian, kako bi popričao s njom, progovorio je o svom bivšem poslodavcu, za kojeg tvrdi kako je gori nego što se predstavlja.

Steve je tako otkrio kako Kanye ima dramatičnije ispade nego njegova 2-godišnja kćer North. "Jednom sam ju morao pričuvati i to je bilo lakše nego briga o njezinom ocu", započeo je svoju ispovijest Steve.



Otkrio je i kako nikad ne bi znao što će biti uzrok reperovog sloma. Tako je ispričao i zanimljivu priču kako Kanye ne želi stiskati gumbe u dizalu, već čeka da to učini njegovo osiguranje.

"Na moj prvi radni dan, krenuli smo prema njegovom studiju. Kanye je ušao u dizalo te me pitao zar neću pritisnuti gumb, čitavo vrijeme držeći ruke prekriženima. Kada sam mu rekao da nikad prije nisam bio ovdje i da ne znam na koji kat moramo ići, bio je izvan sebe te je počeo urlati kako je njegovo vrijeme dragocjeno te kako ne može vjerovati da nisam ranije nazvao te se informirao na kojem katu on radi."



"Tada sam mu objasnio kako imamo samo tri opcije: ili će mi reći koji je kat pa ću ja pritisnuti gumb, ili će ga on pritisnuti, ili ćemo ostati tako stajati. Na kraju mi je on rekao koji je kat, a ja sam pritisnuo gumb. Kanye se baš nikada ne ispričava", nastavio je Steve.

Također, gospodina Westa jako uznemiri kada njegovi tjelohranitelji obuku neku drugu boju, osim crne pa je tako jedan dobio otkaz, jer je obukao crvene tenisice.



Mariah Carey nam se sada čini kao "mala beba"...