Madonna sebičnom posvetom Arethi Franklin izazvala opće nezadovoljstvo

Foto: Splash

AKO se to uopće može nazvati posvetom.

Naime, na sinoćnoj dodjeli nagrada MTV VMA Madonna je prije nego što je trebala dodijeliti nagradu za najbolji video godine dobila priliku odati počast preminuloj kraljici soul glazbe Arethi Franklin.

No osoba kojoj je Madonna odala počast bila je - Madonna. Osim što je provela više od pet minuta na pozornici pričajući o sebi i svom usponu u svijetu glazbe, Madonna je vrlo nespretno povezivala bilo što od toga s Arethom, a kada bi već nešto i povezala s njom, to bi se svakako ticalo i nje same.

Pohvalila se kako je bila upitana da otpjeva Arethinu poznatu pjesmu (You make me feel like) A Natural Woman te kako je bila ponosna na sebe nakon što je ona, kao "mršava bjelkinja", to uspjela odlično napraviti. 

Nakon što su gledatelji čuli njezin katastrofalni govor, nezadovoljstvo odabirom osobe koja će kraljici soula odati počast preplavilo je društvene mreže, posebice Twitter. 

 

 

Naime, osim što je Madonna izazvala sveopće zgražanje zbog egoizma i sebičnosti, korisnici Twittera počeli su javno prozivati organizaciju Video Music Awardsa da se ispriča svim fanovima preminule Arethe Franklin zbog odabira osobe i toliko siromašnog odavanja počasti jednoj od najvećih glazbenica ikada. 

 

 

Što vi mislite o sinoćnjem skandalu?