Maja Šuput izgleda odlično u kombinaciji koju vi nikada ne biste nosili

Foto: Instagram

ŠOUBIZ je pjevačici i poduzetnici Maji Šuput u krvi, a njena pojava je uvijek pravi spektakl. Zanimljiv i odvažan stil te neobični stajlinzi njena su specijalnost, a kada pomislite da ste sve vidjeli, domišljata Maja vas uspije iznenaditi.

Inače, po prirodi je radoholičarka koja nikada ne staje pa se čini kao da je spavanje za nju gubitak vremena. Tako je nakon kratkog odmora u luksuznom turskom odmaralištu odmah započela svoju ljetnu turneju po hrvatskim gradovima, a jedna od stanica bio je i Čakovec.

Tamo se pjevačica pojavila u outfitu koji oduzima dah, ali i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Njena traper jakna ukrašena je crvenim perjem čime je dobiven efekt predimenzioniranosti. Inače, upravo su takve neobične kreacije postale hit među slavnim modnim kućama pa su se mnogi potrudili uvrstiti ih u svoje kolekcije. Tako kombinaciju trapera i perja možete pronaći s potpisom Prade, Guessa, Johanne Ortize te mnogih drugih. Naravno, taj trend su prepoznali i high street brendovi pa su i oni već na svoje police smjestili jeftinije verzije ove jakne.

No Majinoj odvažnosti tu nije kraj. Sve je začinila svilenom mini haljinom nalik na spavaćicu. Kombinacija ljubičaste i crvene boje odlično se uklopila u ovu priču, a dozu romantike dala je čipka kojom je haljina ukrašena.

Jakim make-upom prekršila je nepisana pravila te je efektan outfit dodatno začinila dramatičnim lookom u kojem glavnu riječ vode naglašene oči.

Društvo joj je radio prijatelj Marko Grubnić koji je privukao podjednako pažnje svojim stajlingom. U crno-bijeloj kombinaciji, od glave do pete odjeven u modne komade s potpisom Valentina, još jednom je potvrdio da je posebno slab na slavne dizajnere.