Maja Šuput izgleda senzualno čak i u haljini koja nimalo ne laska figuri

POPULARNA pjevačica Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov ne prestaju izazivati zavist fotkama s bračnog putovanja, ali i zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Maja je prvo izazvala pažnju zavodljivim crop topom koji u prvi plan stavlja njen isklesan trbuh, a potom i oskudnim outfitom, kao i neobičnim štiklama koje obožavaju i Kardashianke

Čini se da je pjevačica i ova velika ljubiteljica mode pazila na svaki detalj pa se u njezinom koferu ovog puta nalazi najviše odjevnih predmeta u boji koju mnogi povezuju upravo s uplovljavanjem u bračnu luku - bijelom. U istoj boji je i posljednja haljina u kojoj je pozirala.

Kroj koji nimalo ne laska ženstvenoj figuri i skriva obline možda zvuči kao loš izbor, ali Šuput čak i takve komade zna nositi sa stilom. Riječ je o haljini koja je proteklog ljeta bila omiljen odabir među brojnim trendsetericama jer garantira stajliš izgled, a istovremeno je prozračna i udobna.

Maja ju je kombinirala uz zanimljivu ogrlicu od školjki te upečatljivu kapu. Iako smo naviknuli viđati pjevačicu u nešto odvažnijim outfitima, obožavatelji su oduševljeni ovom promjenom pa je zaradila brojne komplimente.