Maja Šuput najavila povratak trenda koji najbolje ističe vitak struk

MAJA Šuput je brojku od 400 tisuća pratitelja na Instagramu odlučila propisno proslaviti. Kako je otkrila obožavateljima, obilježit će je večernjim izlaskom, a za tu priliku odjenula je i pravu slavljeničku kombinaciju.

Upečatljiva mini kimono haljina posuta šljokicama ovog je puta bila njen glavni adut. Čak ni naglašena ramena, široki rukavi te kroj koji skriva njenu vitku liniju nisu uspjeli učiniti ovaj outfit manje zavodljivim. Naime, Maja je maherski naglasila struk na najupečatljiviji mogući način - širokim remenom koji se u modu vraća na velika vrata.

Upravo taj model vizualno sužava struk i naglašava ženstvene obline, a nosi se preko hlača, kaputa, pa čak i sakoa te vesti. No, s njime je lako i pogriješiti pa treba voditi računa o tome da ga ne stavite previsoko te da ga ne kombinirate uz druge (pre)efektne modne dodatke.

Upravo zato je Maja u svoj stajling uklopila i decentnu crnu torbicu s potpisom Saint Laurenta. Model koji pristaje uz apsolutno sve, a ovog je puta njezinom odvažnom looku dala i dozu elegancije.

Pjevačica nikada nije skrivala da se voli počastiti dizajnerskim modnim komadima pa je tako i za ovu torbicu izdvojila 2.350 dolara (oko 15.700 kuna).