Maja Šuput objavila fotku u vjenčanici: Pogledajte kakvu je haljinu izabrala

Foto: Instagram

PJEVAČICA Maja Šuput ovog se vikenda udaje za Nenada Tatarinova.

Par je već stigao na luksuzno istarsko imanje Meneghetti, gdje će se odviti svadbeno slavlje, a na istom se mjestu prošle godine održala i svadba Vedrana Ćorluke i Franke Batelić.

Maja je u svojim Instagram Storyjima već objavila nekoliko fotki i videa atmosfere te je i na svojem profilu objavila fotografiju na kojoj nosi vjenčanicu.

"Dobrodošli prijatelji", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnoj bijeloj poluprozirnoj haljini prekrivenoj bijelim perlicama i biserima, s naglašenim ramenima i izrezom na dekolteu. Mladenka nije još otkrila tko je dizajnirao njezinu vjenčanicu, kao ni je li to jedina haljina koju će nositi na svadbi, no svakako nas je ugodno iznenadila svojim izborom.

A oduševila nas je i frizurom i šminkom. Pjevačica je kosu svezala u profinjenu nisku punđu te se odlučila za suptilan i nježan make-up. 

Nenad je odstupio od klasike i obukao bijele hlače i košulju, sako bež nijanse, crne mokasinke i look upotpunio bijelim šeširom.

Uoči vjenčanja Maja je svojem zaručniku poslala i poruku putem jumbo plakata kojim se pohvalila na svojim Instagram Storyjima.

"Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu od danas do zauvijek. Službeno tvoja Tatarinova", poručila mu je Maja preko plakata.

Podsjetimo, Maja i Nenad zaručili su se u siječnju prošle godine na Maldivima, a pjevačica je sretnu vijest na svojem Instagramu objavila dva mjeseca kasnije.