Maja Šuput pokazala vjenčanicu koju je nosila na svadbenom slavlju

Foto: Instagram

SPEKTAKULARNO vjenčanje Maje Šuput i Nenada Tatarinova u Istri već je danima tema razgovora. Pjevačica je stala pred oltar nakon dvije godine veze, a baš kao što je uvijek i isticala, na svom danu iz snova definitivno nije željela štedjeti.

No osim nevjerojatnog uređenja interijera i eksterijera, neobične torte i mnogih drugih detalja, pjevačica je privukla pažnju promijenivši čak tri vjenčanice.

Na samom početku proslave za prijem gostiju odjenula je elegantnu dugu haljinu prekrivenu perlicama i šljokicama.

Ipak, za sam obred vjenčanja odabrala je veličanstvenu kreaciju svog prijatelja Marka Grubnića. Riječ je o satenskoj haljini zanimljivog kroja ukrašenoj točkastim tilom.

Iako na prvi pogled nalikuje na krinolinu, suknja od tila se lako skida pa je Maja kasnije otkrila kako je ipak riječ o uskoj vjenčanici koja prati liniju tijela.

Nakon formalnog dijela Šuput je romantičnu haljinu zamijenila posljednjom i onom najodvažnijom, seksi mini haljinom u stilu korzeta. Ovu kreaciju potpisuje Matija Vujica koja je i poznata upravo po svom neobičnom, odvažnom dizajnu.

Umjesto od uobičajenih materijala u bijeloj ili nekoj sličnoj boji, ova je haljina izrađena od perlica, kojima su prekrivena strateška mjesta. Njome je naglašen vitak struk Maje Šuput, a pjevačica ju je kombinirala uz bijele sandale s vrtoglavo visokim potpeticama.

Jedno je sigurno, ovakva kreacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim!