Maja Šuput pozirala u najneobičnijem kompletu koji ste dosad vidjeli

Foto: Instagram

SVIMA je već jasno da pjevačica Maja Šuput Tatarinov obožava upečatljive modne komade, a čini se da posebnu ljubav gaji i prema šljokicama. Dok je većina uvjerena kako su šljokice rezervirane samo za predblagdansko, božićno i novogodišnje vrijeme, Šuput ne mari za takva nepisana pravila i odlično se zabavlja igrajući se s modom pa pozornice na kojima nastupa često nalikuju pravoj modnoj pisti.

"Što neobičnije, to bolje", njena je modna parola pa je ovog puta publiku na jednom od svojih koncerata počastila stajlingom o kojem će se još dugo pričati.

Šljokičasti komplet, široki topić i hlače, zaslužan je što je Maja doslovno zablistala, a kombinirala ga je uz jednostavne sandale s visokim potpeticama. Ipak, to je jedina jednostavna stvar koju ste ovog puta imali prilike vidjeti jer je efektan dojam svog stajlinga dodatno naglasila još efektnijom frizurom. Kosu je pokupila u visoki kovrčavi rep, a ništa manje upečatljiv nije bio ni njen make-up.

Iako je na usne stavila nude ruž, oči je maksimalno naglasila obrubivši ih fluorescentno plavom olovkom. Isti make-up iskombinirala je u još jednoj naizgled nespojivoj kombinaciji te je još jednom dokazala da modna pravila za nju ne postoje.

Na iznenađenje mnogih koji su naviknuli gledati Maju u haljinama, ona je u posljednje vrijeme otkrila i ljubav prema efektnim, širokim hlačama, a mnogi će se složiti da je pravo osvježenje vidjeti je u ovakvim kombinacijama.