Maja Šuput se modno uskladila sa zaručnikom i potvrdila najveći proljetni trend

Foto: Instagram

MNOGI parovi za posebne prilike vole uskladiti svoje odjevne kombinacije, a čini se da je Maji Šuput i njenom zaručniku Nenadu Tatarinovom svako druženje vrijedno posebne pažnje. 

Pjevačica je kao velika zaljubljenica u modu i isprobavanje najnovijih modnih trendova svoju ljubav prenijela i na zaručnika pa rado biraju slične stajlinge. Jednim takvim pohvalili su se i na Instagramu.

Šuput je upečatljivu šljokičastu mini haljinu upotpunila bijelom kožnom jaknom sa zakovicama, a na noge je obula zlatne sandale s vrtoglavo visokim potpeticama. Cijelu priču zaokružila je zlatnom torbicom i efektnom frizurom. Zalizana kosa kojom se u prvi plan stavlja lice već je neko veliki trend u svijetu frizura.

Nenad je hrabro odjenuo bijele hlače te još jednom svima dao do znanja kako ima istančan modni ukus. Hlače je kombinirao uz bijelu košulju, a sve je upotpunio elegantnim sakoom u istoj nijansi kao što je i haljina njegove zaručnice. Za razliku od nje, odabrao je crne detalje pa je svoj outfit zaokružio crnim cipelama te džepnom maramicom.

Svojim stajlinzima su potvrdili kako će ovog proljeća ulicama uvjerljivo vladati bež boja

Njena je prednost što ju je moguće kombinirati uz apsolutno sve, a nosiva je i u svim prilikama. Ovog puta, domaći ljubavni par je odabrao spojiti je s bijelom bojom te crnim i zlatnim detaljima. Riječ je o kombinaciji koju ne viđamo tako često, a sada je potpuno jasno da je nepravedno zanemarena.