Maja Šuput u haljinici potvrdila da jedan diskutabilni trend ne izlazi iz mode

AKO ste se nadali da će takozvane ružne tenisice ove godine izaći iz mode, imamo loše vijesti. Posljednjih nekoliko godina sve se više žena sa štikli prebacilo na tenisice koje su prestale biti sportska oprema i postale "must-have" obuća koja se nosi u apsolutno svim prilikama.

Ipak, oko tog trenda se i dalje lome koplja. Iako ih jedni nazivaju ružnima, one su uvjerljivo osvojile svjetske modne piste, ali i zagrebačku špicu, a nisu im odoljele ni poznate Hrvatice. Jedna od njih je i Maja Šuput Tatarinov koja je svoj omiljen par tenisica ponijela i na putovanje na Bali.

Ovom fotografijom pjevačica je još jednom potvrdila da joj ne može promaknuti niti jedan trend, a kod modnih ovisnica je sasvim sigurno zaradila dodatne bodove. Naime, vješto (i hrabro) je iskombinirala stajliš mini haljinu, kakvu bi većina odjenula za večernji izlazak ili neku posebnu prigodu, sa spomenutim tenisicama. Riječ je o diskutabilnom trendu koji je prošlog proljeća za mnoge trendseterice bio ultimativna kombinacija.

Ovaj spoj je potvrda da i u modnom svijetu vrijedi izreka koja kaže da se suprotnosti privlače. Tenisice robusnog izgleda su funkcionalne, udobne i svestrane, a romantične i izazovne haljine im daju potpuno novu dimenziju. Rezultat su ženstvene kombinacije s dozom modne dramatičnosti.

Potvrda toga je i Majin outfit u kojem je iskombinirala nekoliko povratničkih trendova, fluorescentnu boju kako bi istaknula preplanuo ten, široki remen koji naglašava vitak struk te gola ramena koja garantiraju senzualan izgled. Stvari je začinila sportskim tenisicama, ali i elegantnom maramom zavezanom oko vrata.

Iako se na prvi pogled čini kao nespojiv spoj, pjevačica je još jednom potvrdila da je tajna u načinu na koji nosite odjeću, a ne u onome što nosite.