Maksimalizam ili promašaj? Pomiješala uzorke i stilove i ukrala poglede na špici

Foto: Luka Šangulin/Index

TREND maksimalizma koji je na cijeni posljednjih nekoliko godina definitivno nije za svakoga.

Radi se o hrabrom kombiniranju uzoraka, stilova i boja pod motom "više je više", za što su zaslužni veliki dizajnerski brendovi poput Guccija, Dolce & Gabbane i Moschina, koji godinama u svojim kolekcijama promoviraju ovaj trend. 

No granica između besprijekornog maksimalističkog outfita i potpunog modnog promašaja je jako tanka i ovaj trend zahtijeva puno stila, kako kod osobe koja ga pokuša isfurati tako i kod promatrača. Stoga ne sumnjamo da će outfit jedne djevojke koja nam nikako nije mogla promaknuti na zagrebačkoj špici podijeliti vaša mišljenja.

U kombinaciji leopard tajica, torbe zmijskog uzorka, glomaznih bijelih tenisica, sportske jakne i majice te elegantnog šešira, koju je upotpunila i upadljivim bijelim rukavicama s dodatkom krzna, ukrala je sve poglede u centru grada.

A iako je ispunila sve kvačice u opisu maksimalističkog stila, teško je prosuditi je li to odradila uspješno ili ne. Što vi mislite? U svakom slučaju, originalnost se uvijek cijeni te je, što je ova djevojka potvrdila, siguran način za istaknuti se u masi.