Manekenke u prozirnim haljinama zasjenile poznate glumice na Filmskom festivalu u Cannesu

Foto: Getty

MODA na Filmskom festivalu u Cannesu gotovo je jednako važna kao i filmovi koji se prikazuju.
 
Tome u prilog ide i činjenica da crvenim tepihom ne šetaju samo glumice već i slavne manekenke, modne blogerice i druge poznate face koje nemaju veze s filmskom industrijom. A jučer su dvije Victorijine anđelice ukrale svu pažnju i bacile puno poznatije uzvanice u drugi plan.
 
 
Portugalka Sara Sampaio mamila je poglede u poluprozirnoj bijeloj pernatoj haljini s plaštem i potpisom brenda Ralph & Russo, koji navodno stoji i iza vjenčanice u kojoj će se Meghan Markle u ovu subotu, 19. svibnja, udati za princa. Lijepa manekenka odisala je glamurom, a haljinu je upotpunila raskošnim visokim naušnicama i jednostavnim srebrnim sandalama te outfit začinila tamnim ružem na usnama. 
 
 
Poglede je mamila i brazilska manekenka Izabel Goulart, također u poluprozirnoj haljini sa srebrenim i zlatnim detaljima s potpisom libanonskog dizajnera Zuhaira Murada. Uska dugačka haljina s otkrivenim leđima naglasila je njenu fantastičnu figuru, a obje Victorijine anđelice pretvorile su crveni tepih u privatnu modnu pistu.