Manekenke u šezdesetima zasjenile i dvostruko mlađe kolegice

Foto: REX

NEW York je sinoć vrvio ljepoticama raznih godišta.

Povod? Party slavnog časopisa Harper's Bazaar te luksuznog brenda nakita Tiffany & Co., koji je okupio brojne poznate dame na čaši šampanjca.
 
 
 
Među njima su bile Kendall i Kris Jenner, Doutzen Kroes, Vera Wang, Christie Brinkley, Iman, Coco Rocha, Demi Moore i brojne druge, no i ovo je dosta da zaključite kako je zabava okupila žene šarolikih godišta.
 
 
I dok mlađahna manekenka Kendall Jenner ima tek 21 godinu, a njezine kolegice Doutzen Kroes i Coco Rocha 32, odnosno 28 godina, svu pažnju ukrale su puno starije dame, također manekenke, Christie Brinkley i Iman.
 
 
 
Plavokosa Christie danas ima 63 godine, no ništa na njoj ne odaje te godine. Slavna manekenka nedavno je krasila i naslovnicu popularnog časopisa "Sports Illustrated", koji je skinuo brojne ljepotice, a mnogi su komentirali kako izgleda bolje nego svoje kćeri. Kako je sama priznala, kad god je u prilici, pazi na prehranu, redovito vježba, a otkrila je i svoj čarobni napitak za besprijekorni izgled.
 
 
"Svako jutro pijem toplu vodu s limunom. U nju stavim i malo meda te kajenskog papra, a to je prvo što unosim u svoj organizam ujutro, čak i prije kave. To najbolje pokreće moj metabolizam. Piće je sama nazvala "jutarnjim eliksirom mladosti".
 
 
61-godišnja Iman, udovica slavnog Davida Bowieja, nije otkrila takav čarobni napitak, no voljeli bismo da je, jer i ona izgleda bolje nego neke njezine puno mlađe kolegice, a to je još jednom pokazala jučer, u elegantnom kombinezonu sa šlepom, koji se vezao oko struka te tako dodatno naglasio njezinu besprijekornu liniju.
 
 
 
Vama ostavljamo da sami prosudite tko je više blistao: mlađa ili starija generacija modela.