Margot Robbie priznala kako nije imala pojma tko je princ Harry kad ga je upoznala

Foto: Screenshot Youtube, JLP, Instagram, Giphy, Splash News

TO je bila ona zabava na koju nisu bili pozvani obični smrtnici.

Prelijepa glumica Margot Robbie osvojila je muška srca, kada se pojavila u filmu "Vuk s Wall Streeta", a sigurne smo kako je među njima bio i princ Harry, sve do prošlog Božića.
 
 
Naime, tada je manekenka Suki Waterhouse, poznatija i kao bivša cura Bradleyja Coopera, priredila božićnu zabavu u Londonu, na koju je pozvala i oba glavna aktera današnje priče, ali i još neka slavna imena, kao što su Cara Delevingne, Sienna Miller itd.
 
 
A kako je sama priznala, Margot je prepoznala sve uzvanike, osim princa Harryja. "Pričala sam s njim pola sata i nisam imala pojma tko je on", priznala je kolegici Tini Fey kroz smijeh.
 
S obzirom na slike iz popularnog photo booth-a, čini se kako na zabavi nije falilo šampanjca pa Margot uvijek može okriviti koju čašicu previše za ovakav lapsus.
 
 
Ipak je to jedan od najpoželjnijih neženja u Velikoj Britaniji, a vjerujemo kako bi mnoge djevojke dale sve da su bile na njezinom mjestu.
 
No, plavokosu ljepoticu već je impresionirao jedan muškarac, s kojim je od 2014. godine, a radi se o Tom Ackerley-ju, koji radi kao asistent redatelja. Par se upoznao na setu filma "Suite Francaise" te su otada nerazdvojni.
 

A šuška se i kako je princ Harry izgubio glavu za grčko-danskom princezom Mariom-Olympijom, s kojom ga je upoznala rođakinja, princeza Beatrice. Radi se o 19-godišnjoj plavokosoj bogatašici, koja se često na društvenim mrežama hvali lijepim tijelom, odličnim modnim komadima i luksuznim odmorima.