Marijana Batinić pozirala u košulji koju posljednjih dana svi nose: "Maca i pol"

Foto: Instagram, Goran Stanzl/PIXSELL

MARIJANA Batinić poznata je po svojim smjelim modnim kombinacijama. Ipak, čini se da u posljednje vrijeme sve češće bira modne klasike koje rado kombinira uz trendi komade i tako svojim outfitima daje zaigran izgled po kojem je svi prepoznaju.

Ovog puta je napravila istu stvar. Klasično, crno žensko odijelo podignula je na novu razinu kombinirajući ga uz upečatljivu košulju s mašnom.

Odabrala je bijeli model ukrašen efektnim točkicama koje su ujedno već nekoliko sezona omiljen uzorak brojnih trendseterica. Da je još jednom pogodila ukus svojih obožavatelja, potvrdili su i brojni oduševljeni komentari.

"Maca i pol", "slatka si" i "ljepotica", samo su neki od komplimenata kojima su je obasuli njeni pratitelji.

Inače, upravo ovaj model postao je omiljen mnogim damama, a proslavila ga je Melanija Trump prije nešto više od dvije godine. Naravno, nije ni čudno da su se mnoge dame zaljubile u ovu bluzu jer upravo vas ona može izdvojiti iz mase i to na brojne načine - specifičnim dizajnom, krojem, a ovisno o tome kakav model odaberete, i bojom, materijalom ili nekim drugim detaljem.

Ovom romantičnom modnom trendu nije odoljela ni Kate Middleton koja je zahvaljujući njoj napravila odmak od svog uobičajenog stila i briljirala.

Kombinaciji profinjenog i odvažnog nije odoljela ni Jelena Veljača koja je upravo ovakav model bluze odabrala za nedavni sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Jedna od najpoznatijih bluza s mašnom je ona modne kuće Gucci i to model "pussy-bow", čija je cijena oko 8 i pol tisuća kuna. Naravno, brojni high street brendovi pobrinuli su se u svoje kolekcije uvrstiti slične bluze, ali po puno pristupačnijim cijenama.