Meghan Markle dobila je svoju voštanu figuru

Foto: Splash

VOŠTANA figura Meghan Markle otkrivena je u muzeju voštanih figura Madame Tussauds, uoči njezinog vjenčanja s princem Harryjem.

Sada će se svi moći fotkati s budućom princezom, ali i s princem Harryjem čija je voštana figura u istom muzeju predstavljena povodom njegovog tridesetog rođendana.

Fotka s voštanim kraljevskim parom

Kako su objavili iz muzeja, njegova figura sada je "osvježena i dorađena" te je postavljena uz Meghan. Tako se svi fanovi koji simpatiziraju ovaj par sada mogu barem fotkati s njihovim voštanim figurama, kad već nisu pozvani na vjenčanje.

Voštana Meghan odjevena je u repliku haljine koju je Meghan nosila onog dana kada su ona i Harry objavili zaruke. Na stopalima su joj bež štikle, a osim toga nosi još jednu važnu repliku.



Naime, stručnjaci Madame Tussauds napravili su i repliku zaručničkog prstena za koji se smatra kako u originalu vrijedi preko 55.000 funti.

Velik interes oko kraljevskog vjenčanja


Generalni upravitelj muzeja Madam Tussauds Edward Fuller rekao je kako je figura sada otkrivena upravo zbog velikog interesa oko kraljevskog vjenčanja.

"Ljudi jako vole Meghan i Harryja pa smo se poveli time i pozivamo javnost da se pridruži paru u proslavi vjenčanja ovdje u muzeju Madam Tussauds", rekao je govoreći o voštanim figurama.



Dodao je i kako će svi posjetitelji koji se zovu Meghan ili Harry na izložbu figura moći ući besplatno. Par će se moći vidjeti do kraja tjedna, nakon čega će figure biti uklonjene, a ponovno će biti otkrivene na dan vjenčanja Meghan i Harryja.