Meghan Markle ponovila haljinu koju je nosila na svom prvom eventu s Harryjem

Foto: Getty Images

MEGHAN Markle i princ Harry nastavili su svoju kraljevsku turneju u Novom Zelandu, gdje su se u utorak prema lokalnom vremenu susreli s premijerkom Jacindom Ardern.

Za tu prigodu vojvotkinja od Sussexa obukla je asimetričnu modru haljinu u stilu sakoa s dvostrukim kopčanjem britanskog dizajnera Antonia Berardija kojom je potvrdila da joj je to omiljeni kroj.

A ako ste pri pogledu na ovo njeno izdanje pomislili da imate déjà vu, to je zato što je ovu haljinu već jednom nosila i to na svom prvom ikad javnom eventu s princom Harryjem, točnije na Audi Polo turniru u svibnju 2017. godine, kako piše tabloid Hello!, a kako je izgledala tada pogledajte OVDJE.

Iako je Meghan sada trudna, haljina joj još uvijek sjajno pristaje, a ovoga puta je s njome složila dosta elegantniji outfit. Kada ju je prvi put nosila iskombinirala ju je s modrim sandalama i crno-bijelom torbicom na točkice, a ovoga je puta odabrala laskave nude salonke i elegantnu clutch torbicu u malo svjetlijoj nijansi plave od haljine.

Look je upotpunila i raskošnim visećim naušnicama, a dodatnu dozu glamura podarili su joj ružičasti ruž na usnama, dramatični smokey-eye i raskošne lokne.