Meghan Markle pronašla je modnu inspiraciju kod najbolje odjevene gošće na svom vjenčanju

Foto: Getty Images, EPA

VJEROJATNO već pogađate o kome je riječ.

Iako su na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle sve oči bile uprte u mladence, prije nego su se oni pojavili poglede je mamila jedna stajliš gošća u žutoj Stella McCartney haljini. A riječ je, naravno, o gospođi Clooney koja je prema mnogima bila najbolje odjevena uzvanica na kraljevskom vjenčanju, a očito mišljenje javnosti dijeli i Meghan.

Vojvotkinja Sussexa jučer je za svečani prijem za mlade organizacije Commonwealth također odjenula žutu haljinu dizajnera Brandona Maxwella u kojoj je izgledala sjajno.

Od kada je postala članica kraljevske obitelji, Meghan je zaredala neutralna izdanja i ovo je bio  odličan i osvježavajući odmak od njenog kraljevskog stila te još jedna potvrda da su žute haljine "must have" i ovog ljeta.

Meghan je ipak preskočila šešir te je svezala kosu u urednu nisku punđu, a za razliku od Amal koja je imala zlatne salonke, ona je odabrala jedne u nude nijansi jer je ipak bila riječ o manje svečanom događaju od vjenčanja. Sve u svemu, iako su ih različito iskombinirale, i Meghan i Amal izgledaju fantastično u žutom i nadamo se da ćemo ih obje još viđati u toj boji.