Melania Trump opet nosila komad s natpisom, no sada je samo poručila da voli skupe cipele

Foto: Getty Images

PRVA dama SAD-a očito voli statement komade.

Melania Trump prije nešto manje od mjesec dana šokirala je javnost natpisom na jakni koju je nosila za posjet centra za djecu migranata u Teksasu. Ne stražnjem dijelu njene zelena parke pisalo je: "Zbilja me nije briga, a vas?", što je javnost protumačila kao poruku upućenu migrantima. Iako je Donald kasnije opravdao modni odabir svoje supruge na Twitteru gdje je napisao kako je poruka bila upućena novinarima, odnosno lažnim vijestima, reakcije javnosti na Melanijin stajling nisu nikako bile pozitivne. Ipak, ona se sada ponovo odvažila na komad s natpisom.

No ovoga puta malo je bolje razmislila što želi poručiti svojim outfitom i nije miješala politiku s modom, već je samo pokazala svoju ljubav prema skupim cipelama.

Melania je sa suprugom Donaldom otputovala na summit NATO-a u Bruxellesu, a za putovanje je obula prozirne Christian Louboutin salonke s prepoznatljivom crvenom potpeticom te ispisanim logom brenda. Njihova cijena je 795 dolara, kako otkriva InStyle, što je malo više od 5 tisuća kuna.

Čini se da je i Melaniju zahvatila logomanija koja posljednjih mjeseci hara modnim krugovima. Prva dama SAD-a svoje efektne salonke iskombinirala je s crvenim puloverom i bež suknjom midi dužine s potpisom francuskog dizajnera Martina Granta, a look je zaokružila velikim crnim sunčanim naočalama.