Met Galom sinoć su dominirale manekenke koje uspjeh mogu zahvaliti slavnim roditeljima

Foto: Getty, REX

SINOĆ je u New Yorku održan najvažniji modni događaj sezone.

Naravno, radi se o slavnoj Met Gali, koja se i ove godine održala u Metropolitan Museum of Art u New Yorku, a ponovno je okupila samo najvažnija imena iz modnog i šoubiz svijeta, jer ipak se radi o najprestižnijem modnom događaju godine.



Tako popis uzvanika ni ove godine nije razočarao, a najviše pažnje plijenile su mlade manekenke i starlete, koje su svojim pojavama zasjenile ostale slavne dame. Naravno, mislimo na sestre Hadid i Jenner te njihovu najbolju prijateljicu Hailey Baldwin, koje slavu i milijune sljedbenika na društvenim mrežama mogu zahvaliti slavnim roditeljima.



Cure su se pojavile u doista šarolikim kreacijama: Kendall u dugoj, prozirno-crnoj haljini otvorenih leđa, Bella u istom takvom kombinezonu, Gigi u asimetričnoj Tommy Hilfiger bež haljini s mrežastim halterima, dok se plavokosa Hailey pojavila u bijelo-rozoj suknji od tila na tri kata i kratkom topiću, koji su neodoljivo podsjećali na vjenčanicu.



Najmlađa pripadnica spomenutog klana, 19-godišnja Kylie, na crvenom se tepihu pojavila s  kratkom, platinastom kosom, u dugoj, zlatnoj haljini koja je, pogađate, također bila prozirna, a društvo joj je radila poznata dizajnerica Donatella Versace, koja je nosila žutu haljinu i periku u istoj boji. Ovogodišnja tema bila je ekstravagancija.



Time su slavne "klinke" u drugi plan bacile zvijezde A-liste, poput jedne od najdugovječnijih manekenki, Gisele Bundchen u Stelly McCartney, koja je svakako bila jedna od najbolje obučenih sinoć te pjevačice Jennifer Lopez, koja je zasjala u baby plavoj Valentino haljini, a svijetu je napokon i službeno predstavila dečka Alexa Rodrigueza, s kojim se viđa tek dva mjeseca.



Što su obukle ostale slavne dame, pogledajte u nastavku.

Kim Kardashian

Chrissy Teigen

Rihanna

Katy Perry

Priyanka Chopra

Selena Gomez

Blake Lively

Emily Ratajkowski

Halle Berry

Anna Wintour

Reese Witherspoon

Nicki Minaj

Cara Delevingne

Naomi Watts, Stella McCartney i Kate Hudson

Dakota Johnson

Ashley Graham

Rita Ora