Miley Cyrus u emotivnoj objavi na Instagramu progovorila o prekidu s Liamom

Foto: Instagram

VIJEST o prekidu pjevačice Miley Cyrus i glumca Liama Hemswortha za vikend je uzdrmala šoubiz svijet.

Nakon svega osam mjeseci braka par je odlučio kako je vrijeme da se rastanu i posvete sebi i svojim karijerama, kako je za časopis People otkrio medijski predstavnik pjevačice.

A sada je o svemu progovorila i Miley u emotivnoj objavi na svojem Instagramu i time potvrdila da je vijest istinita.

"Ne pokušavajte se boriti protiv evolucije, jer nećete nikada pobijediti. Poput ove planine na čijem vrhu stojim i koja je jednom bila pod vodom povezana s Afrikom, promjena je neizbježna. Dolomiti nisu nastali preko noći, trebalo je preko milijun godina da bi se formirala ova ljepota. Tata mi je uvijek govorio kako priroda nikada ne žuri, no uvijek stigne na vrijeme... to umiruje moje srce i pruža mi nadu. Naučili su me da poštujem naš planet i njegove procese, i to isto primjenjujem i na sebi", napisala je pjevačica.

Iako to nije naglasila, mnogi su njezinu objavu povezali sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi s Liamom jer je i njezin predstavnik za medije u priopćenju iskoristio riječ "proces" referirajući se na razlog njihova prekida.

Podsjetimo, Miley i Liam upoznali su se 2009. godine na setu filma "Posljednja pjesma" te su se prvi put zaručili 2012. Godinu dana nakon toga su prekinuli da bi se pomirili 2015., a u studenom 2018. izrekli su sudbonosno "da" na privatnoj ceremoniji u krugu obitelji i najbližih prijatelja u njihovom domu u Nashvilleu.