Mislite da je slatka, no ovu glumicu kolege mrze zbog razmaženosti

Foto: Getty, Giphy

MAMA joj je veća frajerica od nje pa se tako ne ponaša.

Dakotu Johnson prvo smo upoznali kao kćer glumice Melanie Griffith, a zatim i kao Anastasiju Steele u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive".



Iako su dosadašnja dva nastavka film izazvala pravu histeriju, kritika je pokopala doslovno sve - od glumaca do produkcije. Tu mislimo i na Dakotu, ali i na njezinog kolegu, irskog pastuha Jamieja Dornana, kojeg od loših kritika nije spasilo ni prelijepo lice.


No nekako bi uvijek uz smeđokosu glumicu vezali epitete poput slatka, draga, simpatična, jer tako i djeluje, no prava istina o njoj nije nimalo simpatična. Kako se šuška, dotična se na setu ponašala poput prave razmažene dive, a izluđivala je i samog Jamieja, koji čak nije htio snimati drugi nastavak, no predomislio se zbog milijunske odštete koju bi morao platiti.



Redatelji su na kraju bili prisiljeni pozvati njezinu mamu Melanie na set da urazumi kćer, zbog čega su se odnosi između njih dvije dodatno pogoršali jer je Melanie navodno bilo jako neugodno zbog kćerkinog ponašanja.



Navodno u njihovom odnosu ne cvjetaju ruže otkad je Melanie odbila pogledati spomenuti film zbog golotinje. Treći i posljednji nastavak u kina stiže na Valentinovo 2018. godine.