Mjesto koje je Emily Ratajkowski odabrala za medeni mjesec je skupo, ali čarobno

Foto: Instagram

SLAVNA ljepotica trenutno je na medenom mjesecu.

Prije nekoliko tjedana, 26-godišnja manekenka Emily Ratajkowski udala se za relativno nepoznatog glumca i producenta Sebastiana Beara-McClarda.
 
 
Da su zajedno, doznalo se svega nekoliko dana prije vjenčanja pa su njezini obožavatelji ostali šokirani kada im je na Instagramu obznanila kako se vjenčala u gradskoj vijećnici u New Yorku u žutom odijelu i sa svega dva uzvanika.
 
 
No ako mislite da je Emily supruga upoznala svega nekoliko tjedana prije, varate se jer su golupčići godinama bili dobro prijatelji, a ljubav je planula tek nedavno, zbog čega se zanosna brineta iselila iz stana dugogodišnjeg dečka Jeffa Magida.
 
A nakon brzinskog vjenčanja uslijedio je medeni mjesec, a tom prilikom bračni par Bear-McClard uputio se u američku saveznu državu Utah te luksuzan resort koji se nalazi usred pustinje.
 
 
I dok je vjenčanje bilo prilično jeftino, posebno za zvijezdu poput Emily, na medenom mjesecu se očito ne štedi jer noćenje u ovom hotelu stoji i do 58 tisuća kuna, a gostima su na raspolaganju privatni bazeni, saune, masaže, ljekovite kupke, ali najvažnije mir od znatiželjne javnosti.
 
 
Oko resorta nalazi se pustinja, a Emily je na svom Instagramu podijelila nekoliko slika koje oduzimaju dah.
 
 
No brojne zadivljujuće slike pronašli smo na službenoj stranici resorta, a vama ostavljamo prostora za maštanje da ste trenutno tamo, a ne da brojite sate do kraja radnog tjedna.